MENU
WIJNMAKERSDINER
Chateau La Rose Bellevue
∼ Arancello spritz ∼
AMUSE
Blini van kaneel en zwarte peper | sinaasappelcompote
∼ Blanc Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2024 ∼
VOOR
Carpaccio van coquille
ceviche van passievrucht | bleekselderij | granny smith appel
∼ Grappe Diem blanc Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2023∼
1e TUSSEN
In tempura gebakken zeeduivel
wasabi-aardappelmousseline | beure blanc van limoen en koriander | gedroogde mierikswortel
∼ Rouge Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2023 ∼
2e TUSSEN
Geroosterde Gelderse hoen
compote van wortel en paprika | zoetzuur van wortel | krokante kippenhuid | jus van geroosterde paprika en kip
∼ Secret Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2020 ∼
HOOFD
Entrecote Rossini
Gebakken eendenlever | brioche | pastinaak | jus van Madeira en truffel
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures



