Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
KEUZE MENU
3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 49.00
4 gangen 62.50
5 gangen 72.50
6 gangen 82.50
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs
Tortilla van rode biet (v)
ingelegde rode biet | geitenkaascrème | meloeskes | mierikswortelgel | poeder van gele biet
Licht geschroeide zeebaars
remoulade van bloemkool | kastanjecrème |
nog meer bloemkool | paddenstoelenbouillon
Gefrituurde Argentijnse garnaal
nestje van glasnoodle | maïs | paksoi | shiitake | soja-karamel
Bresaola & mozzarella
rucolacrème | zongedroogde tomaat | tuille van parmezaan | balsamico-vinaigrette
Wildpaté
cranberrycompote | rode uiencrème | brioche | pistache
Strandkrabbensoep
room | garnaal | mossel
Aardpeer-knolselderijsoep (v)
kruidenolie l granaatappel
HOOFDGERECHTEN
Orzo pasta met miso (v)
bospeen | kastanje | krokante chili in olie | gekonfijte citroen
‘Bij elkaar geraapt zooitje’ (v)
raapsoorten van het seizoen | radijs | rettich | bieslook-verveine jus
Wafel van aubergine (v)
aubergine-harissacrème | wortel | bonenpuree | geroosterde groentejus
Gepocheerde heilbot
in sake beurre blanc | venkel | artisjok | yuzu gel | zeekraal | oesterblad | sepia dressing
Rode poon filet
gelakt in groene thee | in citrus gestoofde prei | aardappelcrème met plankton | krokant van gember, sereh en sesam | bruine boter-kamille jus
Tamme eendenborst
op de huid gebakken | rode biet | dry aged rode bietstuk | aubergine tempura | ‘Tomasu’ soja saus | jus van kers en spicy soja
Hertensteak
pan gebakken radicchio | witlof | appelgel | jus van hert en kimchi
Kalfssukade met gerookte paling
aardpeer hasselback | knolselderij | kappertjes | zuurdesem | Hollandaisesaus
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 99.00
5 gangen 118.00
6 gangen 135.00
BIJGERECHTEN
Portie friet met Te Koop,- frietsaus 4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90
NAGERECHTEN
Specerijen-pompoencake
fudge en ingelegde pompoen | gember | kardemom | kruidnagel | roomkaas | specerijenvinaigrette | kaneel-roomijs
Kersenparfait
spongecake van rode biet | gekonfijte rode biet | kersencremeux | yoghurt-roomijs
Pure chocolade-fudge brownie
notenmelange | zeezout | chocolademousse | hazelnoot ijs
Truffel tallegio
suikerbrood | oignons monégasque | geroosterde macadamia
♫ If you like Piña Colada ♫
panna cotta van kokos | ananascompote | ananasgel | kokos-ananas ijs
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | zoete uiencompote | bananenbrood | appelstroop
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures
Website gemaakt door: HELLO WEBDESIGN.