Restaurant Te Koop in Tilburg,-

Wie beter dan de vertrouwde mensen van Te Koop in Tilburg,- zetten het bedrijf voort? Met veel energie en vol nieuwe ideeën willen we u weer van harte welkom heten in ons restaurant! Als huidige eigenaar van Restaurant Te Koop in Tilburg,- stellen we ons toch even graag voor:

Gastvrouw Jamie

Geboren en getogen in Berkel-Enschot, begon Jamie op haar 17e met een bijbaantje in de horeca. Dit vond ze zo leuk dat ze er na het afronden van haar opleiding een fulltime baan van gemaakt heeft. Bij Riddershoeve heeft ze als partymanager het vak geleerd. 9 jaar later is Jamie naar Kok Verhoeven gegaan waar ze het werken in een restaurant heeft ontdekt. Na vijf jaar in dit bekende restaurant was Jamie op zoek naar een wat kleinere omgeving en kwam ze het team van Restaurant Te Koop in Tilburg,- versterken. Daar is ze nu al drie jaar gastvrouw en bedrijfsleider en de meest bekende persoon van Te Koop geworden:

“Na 3 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Restaurant Te Koop in Tilburg,- deed zich de mogelijkheid voor om het restaurant over te nemen en dat heb ik vol overtuiging gedaan. Als klein meisje liep ik altijd al rond in de horecazaak waar mijn ouders werkten. Zittend op de werkbank bij mijn vader in de keuken en mijn moeder willen helpen met dingen zoals de bar poetsen. Ik genoot van de gezellige, gastvrije en ongedwongen sfeer die ik daar altijd voelde. Deze sfeer wil ik de gast graag laten voelen in ons restaurant.”

Chef-kok Robin

De liefde voor koken heeft Robin al van jongs af aan en de opleiding basiskok was voor Robin dan ook niet genoeg. Hij besloot om de prestigieuze Cas Spijkers Academie gaan volgen, welke hij in 2018 succesvol wist af te ronden. Als leerling kok tijdens zijn studie kwam Robin terecht bij restaurant Te Koop in Tilburg,- en is daarna niet meer uit de keuken verdwenen. In de jaren na de Cas Spijkers Academie volgde Robin stage bij restaurant Bolenius in Amsterdam in het jaar dat zij hun eerste Michelinster mochten ontvangen en die ze tot op heden gewaarborgd hebben!

Een tweede stage was in het bekende Restaurant One in Roermond die ook tot op het heden een Michelinster bezit. Tijdens deze stages leerde hij meer over de Nederlandse keuken en de herkomst van de producten die deze sterrenzaken gebruikten. “Deze stijl van koken ligt mij dan ook erg aan het hart, de puurheid van het product staat bij mij voorop. Nu ik na 4 jaar fijne samenwerking met Roy zijn stokje overneem, sta ik te popelen om onze gasten te verwennen met de kwaliteit die ze gewend zijn, gecombineerd met mijn ervaring, creativiteit en kennis van mijn opleiding.”

Buurman Marcel

Niet voor niets kent iedereen hem als ‘buurman’: Marcel is in oktober 2020 pal naast Restaurant Te Koop in Tilburg,- komen wonen in de populaire wijk Armhoefse Akkers. Door de lockdown duurde het echter wel even voordat hij zelf in het restaurant kon gaan eten. En dat smaakte naar meer! Door zijn internationale baan heeft Marcel vooral ervaring opgedaan als gast in vele verschillende restaurants over de hele wereld en was daarom blij verrast met deze parel naast zijn deur. Niet alleen híj was blij met het restaurant, de hele wijk komt graag bij ons op bezoek. Toen bekend werd dat het restaurant Te Koop ook daadwerkelijk te koop stond ging het nieuws in de wijk snel rond. Niemand wilde dit mooie stekje kwijt en kwam de gedachte op om het restaurant over te nemen. “De allereerste keer was ik erg verrast over de kwaliteit, de smaakbeleving en de gezellige sfeer van dit restaurant. En telkens weer heb ik genoten van de gastvrijheid en de bijzonder smaakvolle gerechten. Het spontane idee om het restaurant over te nemen is werkelijkheid geworden en ik ben bijzonder vereerd om mede-eigenaar te zijn van het meest verrassende restaurant van Tilburg!

Team Te Koop staat voor u klaar!

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen. Samen met ons staat bestaat het hele Team Te Koop uit koks, afwassers én bedienend personeel die vol zich met veel enthousiasme voor u blijven inzetten!
Wij heten wij u van harte welkom in het meest verrassende restaurant van Tilburg !

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

»

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures

»