Restaurant Te Koop in Tilburg,-

Reserveer

Over te Koop in Tilburg,-

Wij bij Te Koop in Tilburg,- aan de J.P. Coenstraat, hebben een uniek restaurant. We zijn alweer acht jaar succesvol op deze locatie en onze chef Roy van Diemen, eigenaar en gastronoom, zet iedere dag opnieuw de heerlijkste gerechten op tafel. Meesterwerkjes die, soms in een ongebruikelijke smaakcombinatie, de smaakpapillen prikkelen en die ook nog eens een lust zijn voor het oog. Je kunt bij ons terecht voor alleen een borrel, met bijvoorbeeld een aantal kleine gerechtjes, voor zowel een kleine als een uitgebreide lunch en natuurlijk voor een heerlijk diner.

En heb je wat te vieren ook dan ben je bij ons precies aan het juiste adres, we vieren graag met je mee. Daarnaast is alles wat je ziet in ons restaurant, te koop. Neem datgene wat je graag wilt hebben, direct na je bezoek mee, of neem alvast een kijkje in onze webshop. We vullen na iedere koop ons interieur weer aan, dus een volgende keer staat er misschien wel weer iets bij dat je goedkeuring kan wegdragen. Laat je verrassen door dat wat wij te bieden hebben en doe dat onder genot van goed glas wijn uit onze voorraad.

Cadeaubon Te Koop,-

Verras iemand met een cadeaubon van te Koop in Tilburg,- Bon is in elke gewenste bedrag te koop en heeft geen einddatum. Je kunt de bon online kopen in de webshop of ophalen bij ons in het restaurant. (verzenden 2 á 3 werkdagen)

Lunch & Diner

Kom je bij ons genieten van een heerlijke lunch of van een uitgebreid diner? Alles kan, of je nu alleen komt voor een broodje tussen de bedrijven door, of voor een 3-gangen menu van de chef met wijn, voor een diner à la carte of voor een croque. De chef maakt het allemaal voor je klaar. Natuurlijk rekening houdend met je wensen en eventuele voorkeuren of allergieën, bereidt hij met dagverse streekgebonden biologische producten de lekkerste gerechten.