Selecteer een pagina

MENUKAART

Te Koop in Tilburg,-
Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

VOORAF

Oester per stuk   3.50

naturel | sojavinaigrette | limoncellovinaigrette

 

Pata negra   9.50

dungesneden | 50 gram

 

Paling op brioche  5.50

zure room | 2 stuks

 

Torpedo garnalen   9.50

chilidip | 5 stuks

 

Lolly van gerookte geitenkaas   3.50

in sesam | 4 stuks

 

KEUZE MENU

Maak zelf een keuze uit de gerechten op de menukaart.

3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)

4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)

5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)

6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

 

TE KOOP ALL-IN MENU

 

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

 

4 gangen      99.00
5 gangen     118.00
6 gangen     135.00

MENU VAN DE CHEF

Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

3 gangen 49.00

4 gangen 62.50

5 gangen 72.50

6 gangen 82.50

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs

“Steak tartaar” van gerookte wortel (v)
gepekelde eidooier | gemarineerde koolrabi | sjalottenvinaigrette

Dungesneden kabeljauw
miso | bloedsinaasappel | citrus | groene kruiden | rode peper

Noordzee krab
curry | rettich | bitterbal van krab | gerookte crème fraîche

Phở
rijstnoedels | ossenvlees | paksoi | rettich | taugé

Rouleau van parelhoen
Little Gem van de BBQ | ansjovismayonaise | crème van Parmezaan | sherryazijnolie | beurre blanc met kappertjes

Bloemkool-kokossoep (v)
gepofte kikkererwten | kruidenolie

Strandkrabbensoep
room | garnaal | mossel

HOOFDGERECHTEN

Verfijnde ‘slaoi meej aai meej juin meej èèrpel’ (v)
pangebakken romeinse sla | aardappelcrème | gemarineerde aardappel | zoetzure ui | gefrituurde kwartelei | focaccia

Bloemkoolcompote (v)
bimi | kombu | dille | Oost-Indische kers | jus van amandelmelk

Knollenfestijn (v)
knolselderij | meiknol | knolraap | knolcapucien | oxalis | jus van knol

Gekonfijte kingfish
spaghetti van knolselderij | knolselderijcrème | gerookte room | Parmezaanse kaas | peterselie | geroosterde groentejus

Gerookte makreel
rabarber | radijs | mossel | grapefruit | schuim van lavas | dashi

Lang gegaard varkensnek
gestoofde appel en ui | zwarte knoflook | venkel | jus van laurier

Kalfsentrecote van de BBQ
lente-ui | zilverui | broccolistam | broccolicrème | BBQ-jus

Geroosterde Gelderse hoen
voorjaarsgroente | kippenlevercrème | nage | papadum | kippenjus

NAGERECHTEN

Parfait van pistache en matcha
diverse bereidingen van framboos | matcha | kataifi

‘Aperol’ spritz-dessert
mousse van witte chocolade en Aperol | biscuit Duchesse | bloedsinaasappelgel | gekonfijte sinaasappel | granité van prosecco

Pecan financier
chocolademousse | witte chocoladeganache | in kardemom gekonfijte pruim | cacaosablé | mascarpone-yoghurtijs

Gekonfijte peer
perenganache | gel van vlierbloesem | vinaigrette van peer, vlierbloesem en vodka | bergamotsorbet

Panna cotta van geitenkaas
vijg | honing | zwarte peper | olijfolie | granité van komkommer, bleekselderij en witte port

Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | zoete uiencompote | bananenbrood | appelstroop

Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

BIJGERECHTEN

Portie friet met Te Koop,- frietsaus  4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

»

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures

»
  • Jan Pietersz. Coenstraat 71
  • 5018 CP TILBURG
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
vanaf 30 april 2025 17:00 - 23:00
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
12:00 - 23:00
Zaterdag
12:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 23:00

Website gemaakt door: HELLO WEBDESIGN.