Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
KEUZE MENU
3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 49.00
4 gangen 62.50
5 gangen 72.50
6 gangen 82.50
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | ‘Tomasu’ sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs
Mousse van portobello (v)
geroosterde portobello | gemarineerde tomaat | crumble van feta en zwarte olijf
Tartaar van gerookte forel
biet | zoetzure komkommer | gefrituurde kappertjes | schiftdressing
Mossel in het groen
panna cotta van groene kruiden | zuurdesem | peterseliepuree | gel van gember
Tataki van rund
salsa verde | gerookte aardappelmousseline | bosui | crumble van ui | ponzu-vinaigrette
Gekonfijte maïskip
aardpeercrème | gerookte amandel | brioche | jus van rode wijn en tijm
Pompoen-rode currysoep (v)
pompoenpitten | kokosroom
Strandkrabbensoep
room | garnaal | mossel
HOOFDGERECHTEN
Parelgort (v)
paddenstoelen | 65 graden dooier | pastinaak | geroosterde maïs | schuim van gerookte bruine boter
Onze eigenwijze boerenkool stamppot (v)
gestoofde en gekarameliseerde steel van de boerenkool | aardappelmousseline | gerookte boerenkool | krokant van aardappel | jus van boerenkool
Char siu tofu (v)
rijstnoedels | ingelegde komkommer | paksoi | radijs | jus van spicy kumquat
Gebakken kabeljauw
in miso gepekeld | wortel | ui | aardappel | zilte plantjes | miso beurre blanc
Gegrilde schol
bladerdeegpasteitje | paddenstoelenragout | citrus | wortel | jus van geroosterde vis
Limburgs zoervleisj
rundersukade | zilverui | Chantenay wortel | rode wijnazijn | peperkoek | aardappel
Parelhoender Stroganoff
rouleau van parelhoender | gemarineerde beukenzwam | gerookte aardappel | geroostere mini aubergine | courgette | jus à la Stroganoff
Kalfslende van de BBQ
met kalfswang | pompoen | pompoenpit | garam masala | jus van gember en sereh
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 99.00
5 gangen 118.00
6 gangen 135.00
BIJGERECHTEN
Portie friet met Te Koop,- frietsaus 4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90
NAGERECHTEN
Gebrande mandarijn
bittere sinaasappelgel | abrikozencompote | amandelfinancier | ‘La Trappe Isid’or’ ijs
‘Jamie’s martini’ dessert
gekarameliseerde witte chocolade | gel van Frangelico | witte chocoladecrisp | koffiemarshmallow | crunch van hazelnoot | koffieparfait
Pure chocoladetaartje
‘Robert van Beckhoven’ koekdeeg | pure chocolademousse | tonkaboonkaramel | hazelnootpraliné | tonkaboonroomijs
Panna cotta van mango
mangocompote met rode peper | limoengel | cremeux van bergamot | geroosterde kokos | Thaise basilicumsiroop | pandan-kokosijs
Mousse van geroosterd briochebrood
bosbes | crumble van specerijen en bacon | tuille van olijfolie | gerookte spek-ijs
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | zoete uiencompote | bananenbrood | appelstroop
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures
Website gemaakt door: HELLO WEBDESIGN.