MENUKAART

Te Koop in Tilburg,-
Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

KEUZE MENU

3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)

4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)

5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)

6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

 

MENU VAN DE CHEF

Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

3 gangen 49.00

4 gangen 62.50

5 gangen 72.50

6 gangen 82.50

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | yuzuvinaigrette | paksoi | mango-sambalcrème | tempuracrunch | ijs van tomaat en sambal

Rouleau van in zoutkorst gegaarde knolselderij (v)
zwarte knoflook | olie van lavas | Roseval aardappel | poeder van eekhoorntjesbrood

Tonijntartaar

sushirijst | avocadocrème | radijs | wasabi-nori ijs |
nori en sojasaus on the side

Noordzee krabsalade
mousse van vadouvan | cremeux van strandkrab | appelzuringvinaigrette | baconpoeder | krokantje van krab
Rundertartaar
sjalot | peterselie | eidooier | tabasco | kappertjes | worchestershire saus | olijfolie | brioche toast
Kwartel
Pommes fondant van zoete aardappel | rode biet toffee | jus van geroosterde ui en sinaasappel | bevroren crumble van feta
Strandkrabbensoep
gamba | mossel | kokkel
Pompoensoep (v)
gerookte geitenkaas | pompoenpitten

HOOFDGERECHTEN

Zacht gegaarde venkel (v)
espuma van geroosterde brioche | morille | dukkah | bruine botervinaigrette

Bietstuk (v)
rode biet | crème van gerookte karnemelk | peterselie | jus van rode port en ‘Tomasu’ sojasaus
Beenmerg van wortel (v)
cantaloupe | kakifruit | gekonfijte peer | jus van wortel en Thaise groene curry
Gemarineerde pieterman
wortel | prei | ui | kreeftenjus | schuim van laurier en visbouillon
Gekonfijte tijgerzeewolf
rozemarijn | tijm | knoflook | citroen | kriel | mossel | klassieke beurre blanc

Sous vide gegaarde fazant
tamarinde | ananas | chili | knolselderij | specerijenjus

Runder shortrib

uiencompote met masala azijn | gepofte boekweit | geroosterde venkel | crème van aardappel en knoflook

Gestoofde varkenswang
schuim van zuurkool | gestoofde rode kool | snijbiet |
jus van gerookte beenmerg

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen      99.00

5 gangen     118.00

6 gangen     135.00

BIJGERECHTEN p.p.

Friet met truffelmayonaise 2.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90

NAGERECHTEN

Mousse van koffie en mascarpone
spongecake van koffie | dulce de leche | witte chocoladecake | espresso-ijs
Huisgemaakte ricotta
venkelloof | gel van appel | dennenappel | cruesli | appel-ijs
Panna cotta van lychee
gel van bergamot | gebrande perzik | poeder van pandan | ijs van jasmijnrijst
Tarte tatin van rode ui
rode port | crumble van pecannoot | gel van Franse uiensoep | brie-ijs
Taartje van pure chocolade en passievrucht
sinaasappel | pure chocolade-olijfolie-zeezout ijs
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood
Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

»

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures

»