Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
VOORAF
Oester per stuk 3.50
naturel | sojavinaigrette | limoncellovinaigrette
Pata negra 9.50
dungesneden | 50 gram
Paling op brioche 5.50
zure room | 2 stuks
Torpedo garnalen 9.50
chilidip | 5 stuks
Lolly van gerookte geitenkaas 3.50
in sesam | 4 stuks
KEUZE MENU
Maak zelf een keuze uit de gerechten op de menukaart.
3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
TE KOOP ALL-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 99.00
5 gangen 118.00
6 gangen 135.00
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 49.00
4 gangen 62.50
5 gangen 72.50
6 gangen 82.50
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs
“Steak tartaar” van gerookte wortel (v)
gepekelde eidooier | gemarineerde koolrabi | sjalottenvinaigrette
Dungesneden kabeljauw
miso | bloedsinaasappel | citrus | groene kruiden | rode peper
Noordzee krab
curry | rettich | bitterbal van krab | gerookte crème fraîche
Phở
rijstnoedels | ossenvlees | paksoi | rettich | taugé
Rouleau van parelhoen
Little Gem van de BBQ | ansjovismayonaise | crème van Parmezaan | sherryazijnolie | beurre blanc met kappertjes
Bloemkool-kokossoep (v)
gepofte kikkererwten | kruidenolie
Strandkrabbensoep
room | garnaal | mossel
HOOFDGERECHTEN
Verfijnde ‘slaoi meej aai meej juin meej èèrpel’ (v)
pangebakken romeinse sla | aardappelcrème | gemarineerde aardappel | zoetzure ui | gefrituurde kwartelei | focaccia
Bloemkoolcompote (v)
bimi | kombu | dille | Oost-Indische kers | jus van amandelmelk
Knollenfestijn (v)
knolselderij | meiknol | knolraap | knolcapucien | oxalis | jus van knol
Gekonfijte kingfish
spaghetti van knolselderij | knolselderijcrème | gerookte room | Parmezaanse kaas | peterselie | geroosterde groentejus
Gerookte makreel
rabarber | radijs | mossel | grapefruit | schuim van lavas | dashi
Lang gegaard varkensnek
gestoofde appel en ui | zwarte knoflook | venkel | jus van laurier
Kalfsentrecote van de BBQ
lente-ui | zilverui | broccolistam | broccolicrème | BBQ-jus
Geroosterde Gelderse hoen
voorjaarsgroente | kippenlevercrème | nage | papadum | kippenjus
NAGERECHTEN
Parfait van pistache en matcha
diverse bereidingen van framboos | matcha | kataifi
‘Aperol’ spritz-dessert
mousse van witte chocolade en Aperol | biscuit Duchesse | bloedsinaasappelgel | gekonfijte sinaasappel | granité van prosecco
Pecan financier
chocolademousse | witte chocoladeganache | in kardemom gekonfijte pruim | cacaosablé | mascarpone-yoghurtijs
Gekonfijte peer
perenganache | gel van vlierbloesem | vinaigrette van peer, vlierbloesem en vodka | bergamotsorbet
Panna cotta van geitenkaas
vijg | honing | zwarte peper | olijfolie | granité van komkommer, bleekselderij en witte port
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | zoete uiencompote | bananenbrood | appelstroop
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
BIJGERECHTEN
Portie friet met Te Koop,- frietsaus 4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures




Website gemaakt door: HELLO WEBDESIGN.