Selecteer een pagina

MENUKAART

Te Koop in Tilburg,-
Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

KEUZE MENU

3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)

4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)

5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)

6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

 

MENU VAN DE CHEF

Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

3 gangen 49.00

4 gangen 62.50

5 gangen 72.50

6 gangen 82.50

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs

Tortilla van rode biet (v)
ingelegde rode biet | geitenkaascrème | meloeskes | mierikswortelgel | poeder van gele biet

Licht geschroeide zeebaars
remoulade van bloemkool | kastanjecrème |
nog meer bloemkool | paddenstoelenbouillon

Gefrituurde Argentijnse garnaal
nestje van glasnoodle | maïs | paksoi | shiitake | soja-karamel

Bresaola & mozzarella
rucolacrème | zongedroogde tomaat | tuille van parmezaan | balsamico-vinaigrette

Wildpaté
cranberrycompote | rode uiencrème | brioche | pistache

Strandkrabbensoep
room | garnaal | mossel

Aardpeer-knolselderijsoep (v)
kruidenolie l granaatappel

HOOFDGERECHTEN

Orzo pasta met miso (v)
bospeen | kastanje | krokante chili in olie | gekonfijte citroen

‘Bij elkaar geraapt zooitje’ (v)
raapsoorten van het seizoen | radijs | rettich | bieslook-verveine jus

Wafel van aubergine (v)
aubergine-harissacrème | wortel | bonenpuree | geroosterde groentejus

Gepocheerde heilbot
in sake beurre blanc | venkel | artisjok | yuzu gel | zeekraal | oesterblad | sepia dressing

Rode poon filet
gelakt in groene thee | in citrus gestoofde prei | aardappelcrème met plankton | krokant van gember, sereh en sesam | bruine boter-kamille jus

Tamme eendenborst
op de huid gebakken | rode biet | dry aged rode bietstuk | aubergine tempura | ‘Tomasu’ soja saus | jus van kers en spicy soja

Hertensteak
pan gebakken radicchio | witlof | appelgel | jus van hert en kimchi

Kalfssukade met gerookte paling
aardpeer hasselback | knolselderij | kappertjes | zuurdesem | Hollandaisesaus

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen      99.00

5 gangen     118.00

6 gangen     135.00

BIJGERECHTEN

Portie friet met Te Koop,- frietsaus  4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90

NAGERECHTEN

Specerijen-pompoencake
fudge en ingelegde pompoen | gember | kardemom | kruidnagel | roomkaas | specerijenvinaigrette | kaneel-roomijs

Kersenparfait
spongecake van rode biet | gekonfijte rode biet | kersencremeux | yoghurt-roomijs

Pure chocolade-fudge brownie
notenmelange | zeezout | chocolademousse | hazelnoot ijs

Truffel tallegio
suikerbrood | oignons monégasque | geroosterde macadamia

♫ If you like Piña Colada ♫
panna cotta van kokos | ananascompote | ananasgel | kokos-ananas ijs

Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | zoete uiencompote | bananenbrood | appelstroop

Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

»

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures

»
  • Jan Pietersz. Coenstraat 71
  • 5018 CP TILBURG
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
17:00 - 23:00
Vrijdag
12:00 - 23:00
Zaterdag
12:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 23:00

Website gemaakt door: HELLO WEBDESIGN.