Voorgerecht

Hoofdgerecht

De saus en zeekraal is per 2 personen verpakt

  1. Verwarm de oven op 170 graden
  2. Leg de pasta over op een ovenplaatje, doe dit voorzichtig met 2 vorken aan beiden uiteindes,

zodat de vorm van het nestje mooi blijft.

  1. Leg de kreeft op een apart ovenschaaltje.
  2. Verwarm de pasta 6 min in het midden van de oven
  3. Doe de laatste 1,5 minuut de kreeft erbij, deze serveer je lauw warm.
  4. Verwarm in de tussentijd de saus in een pannetje. Niet koken, alleen verwarmen.
  5. Leg de pasta op dezelfde manier vanuit de oven op een bord en leg de kreeft er naast.
  6. Doe de saus naast de pasta en kreeft.
  7. Verdeel de zeekraal over het gerecht.
  8. Laat het smaken!

Dessert

LET OP, DIT MOET 1 UUR ONTDOOIEN

KOKOSMOUSSE 

  1. Leg de kokosmousse alvast een uur van tevoren op een bord om te ontdooien
  2. Als deze ontdooit is, leg je de crumble op het bord waar je het zwarte sesam ijs op legt zodat deze blijft liggen
  3. Garneer het dessert af met de cress
  4. Laat het smaken!

Meer gerechten zie hieronder. 

Okonomiyaki (voor vleesmenu)

(bij vegetarische variant stap 5 overslaan)

1. Verwarm de over voor op 170 graden
2. Leg alleen het “pannenkoekje” in het midden van de oven en verwarm dit 5-7 min
3. Leg het in het midden van een bord en strooi hier sesamzaadjes overheen
4. Verdeel de spitskool,rode peper en koriander over de okonomiyaki
5. Ten slotte verdeel je de Katsobushi (gedroogde tonijn flakes) op de okonomiyaki
6. Laat het smaken!

Varkenswang (tussen vleesmenu)

1. Breng een pan water aan de kook.
2. Als het water kookt, zet je het vuur uit.
3. Leg de gehele zak (dicht) in het water en doe de deksel er op.
4. Laat dit 10 tot 12 minuten warm worden.
5. Leg de wangetjes samen met de overige ingrediënten op het bord.
6. Laat het smaken!

Zacht gegaard kalfsvlees/ rundersukade

1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
2. Doe alles behalve het sausbakje en de zoet zure groentes (oranje en witte plakjes) in een ovenschaal.
3. Doe de ovenschaal in het midden van de oven.
4. Laat dit 10-15 minuten warm worden.
5. Verhit de saus in een pannetje (niet laten koken).
6. Leg de inhoud van de ovenschaal en de zoet zure groentes naar eigen inzicht op het bord.
7. Werk het gerecht af met de saus.
8. Laat het smaken!

Zeebrasem/zeebaars

1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
2. Doe de zeebrasem en de gamba’s in een ovenschaal.
3. Zet de ovenschaal midden in de oven.
4. Laat dit 5-7 minuten warm worden.
5. Doe de tomaat en watermeloen in een apart kommetje / bordje en doe hier de dragon dressing over.
6. Leg naar eigen invulling de zeebrasem met de gamba’s op een bord.
7. Laat het smaken!

Quiche/hoofd vegetarisch menu

1. Verwarm de oven op 170 graden
2. Doe de quiche in een ovenschaal en plaat deze in de oven gedurende 10-15 minuten.
3. Leg de quiche op een bord.
4. Maak de quiche af met de gefrituurde uienringen en de ingelegde anijs paddenstoel.
5. Laat het smaken!

Kokosmousse (dessert kreeftenmenu)

LET OP, DIT MOET 1 UUR ONTDOOIEN

1. Leg de kokosmousse alvast een uur van tevoren op een bord om te ontdooien
2. Als deze ontdooit is, leg je de crumble op het bord waar je het zwarte sesam ijs op legt zodat deze blijft liggen
3. Garneer het dessert af met de cress
4. Laat het smaken!

Openingstijden 

AFHAAL EN BEZORGING

Donderdag t/m zondag

16.30 uur tot 20.00 uur

Contact

TELEFOON

013 577 11 37

Mail

INFO@TEKOOPINTILBURG.NL

ADRES

JAN PIETERSZ. COENSTRAAT 71
5018 CP TILBURG