KERSTMENU

2025

 

Wij presenteren dit menu van wo 17 dec t/m vr 26 dec

(27 dec t/m 4 jan zijn we gesloten)

 

 

VOOR
Rouleau van roodbaars

in gember gepocheerde pompoen | fudge van mise en wortel | tartaar van pompoen en wortel | saus van wortel en sinaasappel

1e TUSSEN
Couscous met rode kool

gemarineerde rode kool | schuim van rode kool en appel | vinaigrette van rode kool | gepofte zwarte rijst

2e TUSSEN
Oosters gestoofde mosselen

crème van mossel en curry | krokant van algen | bouillon van XO-saus en kokkels

3e TUSSEN
Terrine van dry aged biet en eendenlever

gel van rode port | zilverui | aardpeer

HOOFD
Corvina van de BBQ

geroosterde koolrabi | parelgort | crème van hazelnoot | gepofte granen | beurre blanc van koffie

of

Zacht gegaarde kalfsnek

madeleine van vadouvan | zoete aardappelgratin | zoete aardappelcrème | spitskool | jus van sherry en boerenjongens

PRE DESSERT
Tartelette van bergamotmousse

pure chocolade | Buddha’s hand

KAAS

4 Europese kazen | walnoten | notenbrood | uiencompote

DESSERT
Panna cotta van witte chocolade

hazelnoot duchesse | karamel van koffie en cepes | espresso-ijs

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

»

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures

»