MENU

WIJNMAKERSDINER

Chateau La Rose Bellevue

∼ Arancello spritz ∼

 
AMUSE
 

Blini van kaneel en zwarte peper | sinaasappelcompote

∼ Blanc Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2024 ∼

 
VOOR
Carpaccio van coquille

ceviche van passievrucht | bleekselderij | granny smith appel

∼ Grappe Diem blanc Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2023∼

 
1e TUSSEN
In tempura gebakken zeeduivel

wasabi-aardappelmousseline | beure blanc van limoen en koriander | gedroogde mierikswortel

∼ Rouge Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2023 ∼

 
2e TUSSEN
Geroosterde Gelderse hoen

compote van wortel en paprika | zoetzuur van wortel | krokante kippenhuid | jus van geroosterde paprika en kip

∼ Secret Blaye Côtes de Bordeaux AOC 2020 ∼

 
HOOFD
Entrecote Rossini

Gebakken eendenlever | brioche | pastinaak | jus van Madeira en truffel

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures