KERSTMENU
2025
Wij presenteren dit menu van wo 17 dec t/m vr 26 dec
(27 dec t/m 4 jan zijn we gesloten)
VOOR
Rouleau van roodbaars
in gember gepocheerde pompoen | fudge van mise en wortel | tartaar van pompoen en wortel | saus van wortel en sinaasappel
1e TUSSEN
Couscous met rode kool
gemarineerde rode kool | schuim van rode kool en appel | vinaigrette van rode kool | gepofte zwarte rijst
2e TUSSEN
Oosters gestoofde mosselen
crème van mossel en curry | krokant van algen | bouillon van XO-saus en kokkels
3e TUSSEN
Terrine van dry aged biet en eendenlever
gel van rode port | zilverui | aardpeer
HOOFD
Corvina van de BBQ
geroosterde koolrabi | parelgort | crème van hazelnoot | gepofte granen | beurre blanc van koffie
of
Zacht gegaarde kalfsnek
madeleine van vadouvan | zoete aardappelgratin | zoete aardappelcrème | spitskool | jus van sherry en boerenjongens
PRE DESSERT
Tartelette van bergamotmousse
pure chocolade | Buddha’s hand
KAAS
4 Europese kazen | walnoten | notenbrood | uiencompote
DESSERT
Panna cotta van witte chocolade
hazelnoot duchesse | karamel van koffie en cepes | espresso-ijs
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures



