Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
KEUZE MENU
3 gangen 49.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 62.50 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 72.50 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 82.50 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 49.00
4 gangen 62.50
5 gangen 72.50
6 gangen 82.50
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. Te Koop,- frietsaus.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard |sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs
Tartaar van tomaat (v)
schuim van manchego | aardappelkaantjes |
groene kruidenolie
Soft shell krab in panko
mousse van broccoli | crème van rode ui | romanesco | kruidenslaatje | vinaigrette van peterselie
Gepekelde zalm
harissa-mayonaise | limoengel | suikerpinda’s | vinaigrette van aceto en honing
Rouleaux van maïskip
compote van rode ui | truffelmayonaise | bundelzwam | krokant van brioche | geroosterde pistache
Huisgemaakte pastrami
gerookte geitenkaascrème | maki van witlof | crunch van walnoot | enoki | tuille van lavas
gamba | mossel | kokkel
Kokos-pompoensoep (v)
geitenkaas | pompoenpitten
HOOFDGERECHTEN
Pangebakken andijvie (v)
geblakerde citroencrème | olijf | aardappelkroketjes | vlierbloesem-groentejus
In klei gegaarde aardappel (v)
truffelaardappel | gekonfijte aardappel |
Pommes Anna | rucola | krokant van gefermenteerde aardappel | bouillon van aardappel en saffraan
‘Oma’s van alles wè’ (v)
witte bonencrème met steranijs | koolsoorten | radijs | gel van garam masala | kruidenmelange | vinaigrette van sjalot
Op de huid gebakken zeebaars
komkommer | geroosterde courgette | beurre blanc van dashi
On the side: tartaar van zeebaars |
vinaigrette van dashi | tapioca kroepoek met komkommer en limoen | karnemelk-ijs
In bruine boter gegaarde schol
bloemkool | crème van walnoot | roomsaus van eendenlever
Lam
lamsrump | lamsstoof | geglaceerde rode ui | bieslook | bosui | lamsjus met granaatappel
Bavette
peterseliewortel | bimi | zoetzuur van mosterdzaad |
jus van kruidnagel en kardemom
Gelderse hoen
koolrabi | peterselie | zilverui | kervel | prei-olie | uienring | jus van gekarameliseerde ui
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 99.00
5 gangen 118.00
6 gangen 135.00
BIJGERECHTEN
Portie friet met Te Koop,- frietsaus 4.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90
NAGERECHTEN
Uit elkaar getrokken citroentaartje
lemon curd | meringue | harde wenerdeeg | citrus | bloedsinaasappel sorbet
Aardbeienmousse
witte chocoladecake | yoghurt | verse aardbei | aceto balsamico | Thaise basilicumroomijs
Saffraanmousse
bergamotgel | kurkuma-roze pepermeringue | Chai-mango ijs
Wentelteefje van brioche
compote van dadel | Schrobbelèr | tallegio | crumble van bacon
Panna cotta van kers
gel van kers | pure chocolade spongecake |
pure chocoladecremeux | ‘La Trappe Blond’ ijs
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures