Kabeljauw

1. Leg alleen de kabeljauw (met daarop de garnituren) op een ovenschaaltje en verwarm dit 5-7 minuten in het midden van de oven (tot deze lauwwarm is)
2. Leg de kabeljauw in het midden van het bord en dresseer hier de andere garnituren over.
 Buikspek (alleen bij 4 gangen menu)
1. Leg alleen de buikspek op een ovenschaaltje en verwarm dit 7 tot 10 minuten in het midden van de oven.
2. Knip een puntje van de spuitzak met aardappelcrème/Savora mosterd eraf en maak hiermee 3 stippen op het bord.
3. Leg de buikspek in het midden van deze 3 stippen.
4. Leg de krokante boerenkool bovenop de buikspek.

 

Knolselderij (alleen bij een 5 gangen menu)
1. Verwarm de bouillon in een pannetje (niet laten koken).
2. Giet de bouillon in een diep bord.
3. Leg de marbré zo veel mogelijk op de rand van het bord zodat deze zo min mogelijk in de bouillon ligt.
4. Strooi de crumble van amandel over de marbré.

 

Clare Valley rund

1. Leg de gratin, zoete aardappel en sukade samen op een ovenschaaltje en verwarm dit 5-8 minuten in het midden van de oven ( de sukade is goed als deze zacht aanvoelt).
2. Verwarm intussen de saus in een pannetje.
3. Leg de gratin, de radijs, de zoete aardappel en de sukade op het bord zoals de foto.
4. Dresseer de warme saus over de sukade en leg de kaantjes samen met de tuinkers hier bovenop.

 

Eendenlevermousse

Mandarijn gelei | five spices koek | witte chocolade

 

Kaas

Verwarm het bananenbroodje 5-7 minuten in de oven.

 

Chocolade om samen te delen

Haal het hartvormig dessertje 1 uur van tevoren uit de vriezer en leg dit op een bord om te ontdooien. Leg de crumble er naast en het bolletje ijs erop.