Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
KEUZEMENU
3 gangen 39,00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 44,00 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 49,00 (voor–tussen–2e tussen–hoofd–dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
Voorgerecht 13,00
Tussengerecht 11,00
Soep 9,00
Hoofdgerecht 26,00
Dessert 9,00
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 39,00
4 gangen 44,00
5 gangen 49,00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Tarte tatin
seizoensgroente | olijfolie | rozemarijn-ijs
Gemarineerde watermeloen
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | kruidenslaatje | wasabi-ijs
Gerookte zalm
komkommer | citroen-dillecrème | hangop
Rouleau van makreel
terrine van prei | nori | karnemelk schiftdressing
Geroosterde maïskip
sous vide gegaard | zoetzure groenten | little gem van de BBQ | gepofte knoflook mayonaise | espuma van zwarte knoflook en crème fraîche
Geplette rund
vinaigrette van ponzu en tapioca | rijstgel | verse kruiden
Bisque
strandkrabben | garnaal
Tomatensoep
Hollandse tomaat | room
HOOFDGERECHTEN
Groene risotto
peulvruchten | prei | gepofte sjalot | geschaafde parmezaan
Krokant gebakken polenta
wisselende groenten | andijvie | rucola | rode uiencrème
Zacht gegaarde heilbot
bloemkool | gekarameliseerde uiencompote | geroosterde pijnboompit | beurre blanc met Ras el Hanout
Op de huid gebakken zeebaars
bospeen | worteljus | mossel | kreeftensaus
Tournedos + 8 euro
koolrabi | aubergine-ansjoviscrème | ansjovis crumble | misojus
Eendenborst
sous vide gegaard | knolselderij | zilverui | eendenlevercrème | knoljus met rozenbottel
Gebakken rundersukade
met rouleau van runderstoof | rettich | bleekselderij | radijs | groene curryjus | schuim van sereh
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 79,00
5 gangen 89,00
BIJGERECHTEN
Friet met truffelmayonaise 2,75
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.50
Eendenleverkrullen 7.00
Gebakken eendenlever 7.50
NAGERECHTEN
Limoncellomousse
citroengel | amandelcrème | yoghurtijs
Structuren van pure chocolade
mousse | ganache | bros | crumble | karamel-nougatine parfait
Gemarineerde perzik
yoghurtcrème | krokant van filodeeg | huisgemaakte ricotta | honing-ijs
Geitenkaascrème
witte chocolademousse | crumble van hazelnoot | bruine boter-ijs
Europese kazen
perengelei | zoete uiencompote | appelstroop | walnoot | bananen-notenbrood
Schaafijs van eendenlever
vijgencompote | verse vijg | krokantje van brioche
Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen met speciale koffie + 4.50
Nationale oesterdag
Vrijdag 5 augustus is het weer hoog tijd om te genieten van de parels van de zee.
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop
Bekijk hier onze openstaande vacatures.
Solliciteer gemakkelijk online!



