Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
KEUZE MENU
3 gangen 45.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 55.00 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 65.00 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 70.00 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
Voorgerecht 15.00
Tussengerecht 14.00
Soep 10.00
Hoofdgerecht 30.00
Dessert 12.00
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 45.00
4 gangen 55.00
5 gangen 65.00
6 gangen 70.00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs
Okonomiyaki (v)
miso | kimchi-ketchup | Japanse mayonaise | gerookte knolselderij
Gepekelde dry aged corvina
sashimi style | aardbei beurre blanc | tapioca | komkommer | bleekselderij | wilde aardbei
Geroosterde tonijn
gemarineerde in ponzu | tomaat | dragoncrème | gepofte zwarte rijst | ijs van tomaat en dragon
Hollandse buikspek
babymaïs | paksoi | wortel | soja crumble | ‘De Molen’ babi pangang bier-lak
Steak tartaar
rucola pesto | wilde rucola | gemarineerde rabarber | crème van groene kruiden | zoetzure rode ui | krokant van pijnboompit
Bisque
strandkrabben | garnalen
kerrie-kokossoep (v)
gember | sereh | rode peper | paksoi
HOOFDGERECHTEN
Pompoensteak(v)
nori | gezouten pompoenpit | espuma van sushirijst | XO saus van tempeh
Gebraden knolselderij(v)
zuurkool van venkel | tuinkruiden | zilte beurre blanc
Kaffir risotto (v)
rendang van zeewier | pandan-kokosschuim | radijs
Op de huid gebakken heilbot
tartaar van gele biet en miso | zoetzure gele biet | knolselderij roomsaus | groene kruiden
Makreel van de BBQ
augurk | hangop | komkommer | courgette | bieslooksaus
Kalfswang
met lamszwezerik | zomerse groenten | jus van ras el hanout | gepofte en gerookte paprikasaus
Maïskip van de BBQ
ingelegde gember | crème van amandel en kardemom | naan met fenegriek en kaneel | geroosterde tomaat | yoghurtsaus met groene peper en citroen
Rundersteak
rouleau van groene kool | paddenstoel | frisse aardappelmousseline | jus van Madeira
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 95.00
5 gangen 115.00
6 gangen 130.00
BIJGERECHTEN p.p.
Friet met truffelmayonaise 2.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90
NAGERECHTEN
Gekonfijte rode biet
honing | bosbessengel | spongecake |
vinaigrette van hazelnoot en rode kool |
sorbet van bosbes en viool
Aardbei bavarois
gemarineerde aardbei | schuim van rosé | vodka gel | krokantje van Bretonse zandkoekjes | ijs van aardbei en vodka
Ruby chocolademousse
Beurre noissette cremeux | amandelcake | vlierbloesemvinaigrette | limoen-vlierbloesemsorbet
Passievrucht semifreddo
verse passie | passievruchtgelei | gesuikerde kumquat | mangogel | Thaise basilicumsiroop |
mango-kokosijs
Pure chocolade panna cotta
karamel-zeezout parfait | financier van pure chocolade | crispy pure chocolade
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood
Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures



