Menukaart Te Koop in Tilburg,-

Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

KEUZE MENU

3 gangen 45.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)

4 gangen 55.00 (voor–tussen–hoofd–dessert)

5 gangen 65.00 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)

6 gangen 70.00 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

Voorgerecht            15.00
Tussengerecht        14.00
Soep                         10.00
Hoofdgerecht        30.00
Dessert                      12.00

MENU VAN DE CHEF

Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

 

3 gangen 45.00

4 gangen 55.00

5 gangen 65.00

6 gangen 70.00

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs

Okonomiyaki (v)
miso | kimchi-ketchup | Japanse mayonaise | gerookte knolselderij

Gepekelde dry aged corvina

sashimi style | aardbei beurre blanc | tapioca | komkommer | bleekselderij | wilde aardbei

Geroosterde tonijn
gemarineerde in ponzu | tomaat | dragoncrème | gepofte zwarte rijst | ijs van tomaat en dragon

Hollandse buikspek
babymaïs | paksoi | wortel | soja crumble | ‘De Molen’ babi pangang bier-lak

Steak tartaar
rucola pesto | wilde rucola | gemarineerde rabarber | crème van groene kruiden | zoetzure rode ui | krokant van pijnboompit 

Bisque
strandkrabben | garnalen

kerrie-kokossoep (v)
gember | sereh | rode peper | paksoi

HOOFDGERECHTEN

Pompoensteak(v)
nori | gezouten pompoenpit | espuma van sushirijst | XO saus van tempeh

Gebraden knolselderij(v)
zuurkool van venkel | tuinkruiden | zilte beurre blanc

Kaffir risotto (v)
rendang van zeewier | pandan-kokosschuim | radijs

Op de huid gebakken heilbot
tartaar van gele biet en miso | zoetzure gele biet | knolselderij roomsaus | groene kruiden

Makreel van de BBQ
augurk | hangop | komkommer | courgette | bieslooksaus

Kalfswang
met lamszwezerik | zomerse groenten | jus van ras el hanout | gepofte en gerookte paprikasaus

Maïskip van de BBQ

ingelegde gember | crème van amandel en kardemom | naan met fenegriek en kaneel | geroosterde tomaat | yoghurtsaus met groene peper en citroen

Rundersteak
rouleau van groene kool | paddenstoel | frisse aardappelmousseline | jus van Madeira

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

 

4 gangen      95.00

5 gangen     115.00

6 gangen     130.00

BIJGERECHTEN p.p.

Friet met truffelmayonaise 2.00
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.00
Gebakken eendenlever 7.90

NAGERECHTEN

Gekonfijte rode biet
honing | bosbessengel | spongecake |
vinaigrette van hazelnoot en rode kool |
sorbet van bosbes en viool

Aardbei bavarois
gemarineerde aardbei | schuim van rosé | vodka gel | krokantje van Bretonse zandkoekjes | ijs van aardbei en vodka

Ruby chocolademousse
Beurre noissette cremeux | amandelcake | vlierbloesemvinaigrette | limoen-vlierbloesemsorbet

Passievrucht semifreddo
verse passie | passievruchtgelei | gesuikerde kumquat | mangogel | Thaise basilicumsiroop |
mango-kokosijs

Pure chocolade panna cotta
karamel-zeezout parfait | financier van pure chocolade | crispy pure chocolade

Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood

Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures