Menukaart Te Koop in Tilburg,-

Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

KEUZEMENU
3 gangen 39,00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 44,00 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 49,00 (voor–tussen–2e tussen–hoofd–dessert)

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

Voorgerecht 13,00
Tussengerecht 11,00
Soep 9,00
Hoofdgerecht 26,00
Dessert 9,00

MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

3 gangen 39,00
4 gangen 44,00
5 gangen 49,00

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Tarte tatin
seizoensgroente | olijfolie | rozemarijn-ijs

Gemarineerde watermeloen
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | kruidenslaatje | wasabi-ijs

Gerookte zalm
komkommer | citroen-dillecrème | hangop

Rouleau van makreel
terrine van prei | nori | karnemelk schiftdressing

Geroosterde maïskip
sous vide gegaard | zoetzure groenten | little gem van de BBQ | gepofte knoflook mayonaise | espuma van zwarte knoflook en crème fraîche

Geplette rund
vinaigrette van ponzu en tapioca | rijstgel | verse kruiden

Bisque
strandkrabben | garnaal

Tomatensoep
Hollandse tomaat | room

HOOFDGERECHTEN

Groene risotto
peulvruchten | prei | gepofte sjalot | geschaafde parmezaan

Krokant gebakken polenta
wisselende groenten | andijvie | rucola | rode uiencrème

Zacht gegaarde heilbot
bloemkool | gekarameliseerde uiencompote | geroosterde pijnboompit | beurre blanc met Ras el Hanout

Op de huid gebakken zeebaars
bospeen | worteljus | mossel | kreeftensaus

Tournedos + 8 euro
koolrabi | aubergine-ansjoviscrème | ansjovis crumble | misojus

Eendenborst
sous vide gegaard | knolselderij | zilverui | eendenlevercrème | knoljus met rozenbottel

Gebakken rundersukade
met rouleau van runderstoof | rettich | bleekselderij | radijs | groene curryjus | schuim van sereh

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen 79,00
5 gangen 89,00

BIJGERECHTEN

Friet met truffelmayonaise 2,75
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.50
Eendenleverkrullen 7.00
Gebakken eendenlever 7.50

NAGERECHTEN

Limoncellomousse
citroengel | amandelcrème | yoghurtijs

Structuren van pure chocolade
mousse | ganache | bros | crumble | karamel-nougatine parfait

Gemarineerde perzik
yoghurtcrème | krokant van filodeeg | huisgemaakte ricotta | honing-ijs

Geitenkaascrème
witte chocolademousse | crumble van hazelnoot | bruine boter-ijs

Europese kazen
perengelei | zoete uiencompote | appelstroop | walnoot | bananen-notenbrood

Schaafijs van eendenlever
vijgencompote | verse vijg | krokantje van brioche

Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen met speciale koffie + 4.50

Nationale oesterdag

Vrijdag 5 augustus is het weer hoog tijd om te genieten van de parels van de zee.

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart. 

Werken bij Te Koop

Bekijk hier onze openstaande vacatures.
Solliciteer gemakkelijk online!