Menukaart Te Koop in Tilburg,-

Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.

KEUZE MENU

3 gangen 44.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)

4 gangen 52.00 (voor–tussen–hoofd–dessert)

5 gangen 60.00 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)

6 gangen 68.00 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

Voorgerecht            15.00
Tussengerecht        13.00
Soep                         10.00
Hoofdgerecht        29.00
Dessert                      11.00

MENU VAN DE CHEF

Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

 

3 gangen 44.00

4 gangen 52.00

5 gangen 60.00

6 gangen 68.00

 

Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs

Okonomiyaki (v)
miso | kimchi-ketchup | Japanse mayonaise | gerookte knolselderij

Mossel in het groen

mosselmayonaise | krielaardappel |
gemarineerde mosterdzaad | munt-jus

Rouleaux van kalf
tonijn tataki | poeder van kappertjes | gemarineerde rode ui | dashi-ijs

Buikspek
‘De Molen’ babi pangang bier-lak | wortel |
crumble van kerrie en pinda | taugé

Steak tartaar
kalfsvlees | zoetzure groente | bieslookmayonaise | kappertjes | piccalilly-ijs

Bisque
strandkrabben | garnalen

kerrie-kokossoep (v)
gember | sereh | rode peper | taugé

HOOFDGERECHTEN

Langzaam gegaarde bloemkool (v)
amandelcrème | sesamzaad | gefruite uitjes | saus van oude kaas

Het ‘Armhoefse Akkers’ tuintje (v)
seizoensgroenten | bonencrème | kruidenslaatje | crème van Franse sjalotten

Gepofte koolrabi (v)
gezouten koolrabi | in kardemom gemarineerde peer | hazelnoot-mierikswortelmelk

Geroosterde tonijn
tomaat | groene aardbei | dragon | tomatenjus

Zijdezachte zalm
venkel | grapefruit | bloedsinaasappel |
zwarte knoflook | jus van gerookte vis

Rouleaux van lamsbout
groene curry | aubergine-granaatappelcrème | komkommer | tofu | lychee | jus van groene curry

Poulet noir
moestuin groente | gekonfijte aardappel | jus van aardappel en zeewier

Ribeye
gepofte aardappel | citroen-dillecrème | prei | gemarineerde ui | jus van koffie

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.

 

4 gangen      94.00

5 gangen     109.00

6 gangen     124.00

BIJGERECHTEN

Friet met truffelmayonaise 2.70
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.50
Gebakken eendenlever 7.90

NAGERECHTEN

Gekonfijte rode biet
honing | bosbessengel | spongecake |
vinaigrette van hazelnoot en rode kool |
sorbet van bosbes en viool

Witte chocolade kokosmousse
zwarte sesamkaramel | vlierbloesemvinaigrette | venkelsuiker | gel van jasmijn thee |
ijs van zwarte sesam

Tiramisu 2.0
mousse en ganache van koffie | Madeira-gel | krokant van cacao | ijs van espresso

Matcha mousse
dulce de leche | pistache | yoghurtcrisp |
ijs van pistache en matcha

Zilte pure chocolade
karamel van Oosterschelde-zeewater | mousse |
krokant van zeewier | poeder van witte chocolade |
ijs van pure chocolade

Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood

Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

Werken bij Te Koop

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Solliciteer gemakkelijk online!

HAPSTAP 2023

Pinksterweekend

26 mei t/m 29 mei