Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart. Heb je vragen mail ons gerust.
KEUZE MENU
3 gangen 44.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 52.00 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 60.00 (voor–1e & 2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 68.00 (5 gangen met uitbreiding 3e tussen of pre dessert)
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
Voorgerecht 15.00
Tussengerecht 13.00
Soep 10.00
Hoofdgerecht 29.00
Dessert 11.00
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 44.00
4 gangen 52.00
5 gangen 60.00
6 gangen 68.00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | sojadressing | tempuracrunch | dulse | wasabi-ijs
Okonomiyaki (v)
miso | kimchi-ketchup | Japanse mayonaise | gerookte knolselderij
Mossel in het groen
mosselmayonaise | krielaardappel |
gemarineerde mosterdzaad | munt-jus
Rouleaux van kalf
tonijn tataki | poeder van kappertjes | gemarineerde rode ui | dashi-ijs
Buikspek
‘De Molen’ babi pangang bier-lak | wortel |
crumble van kerrie en pinda | taugé
Steak tartaar
kalfsvlees | zoetzure groente | bieslookmayonaise | kappertjes | piccalilly-ijs
Bisque
strandkrabben | garnalen
kerrie-kokossoep (v)
gember | sereh | rode peper | taugé
HOOFDGERECHTEN
Langzaam gegaarde bloemkool (v)
amandelcrème | sesamzaad | gefruite uitjes | saus van oude kaas
Het ‘Armhoefse Akkers’ tuintje (v)
seizoensgroenten | bonencrème | kruidenslaatje | crème van Franse sjalotten
Gepofte koolrabi (v)
gezouten koolrabi | in kardemom gemarineerde peer | hazelnoot-mierikswortelmelk
Geroosterde tonijn
tomaat | groene aardbei | dragon | tomatenjus
Zijdezachte zalm
venkel | grapefruit | bloedsinaasappel |
zwarte knoflook | jus van gerookte vis
Rouleaux van lamsbout
groene curry | aubergine-granaatappelcrème | komkommer | tofu | lychee | jus van groene curry
Poulet noir
moestuin groente | gekonfijte aardappel | jus van aardappel en zeewier
Ribeye
gepofte aardappel | citroen-dillecrème | prei | gemarineerde ui | jus van koffie
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn, tafelwater en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 94.00
5 gangen 109.00
6 gangen 124.00
BIJGERECHTEN
Friet met truffelmayonaise 2.70
Huisgemaakt brood met wisselende boter 2.50
Gebakken eendenlever 7.90
NAGERECHTEN
Gekonfijte rode biet
honing | bosbessengel | spongecake |
vinaigrette van hazelnoot en rode kool |
sorbet van bosbes en viool
Witte chocolade kokosmousse
zwarte sesamkaramel | vlierbloesemvinaigrette | venkelsuiker | gel van jasmijn thee |
ijs van zwarte sesam
Tiramisu 2.0
mousse en ganache van koffie | Madeira-gel | krokant van cacao | ijs van espresso
Matcha mousse
dulce de leche | pistache | yoghurtcrisp |
ijs van pistache en matcha
Zilte pure chocolade
karamel van Oosterschelde-zeewater | mousse |
krokant van zeewier | poeder van witte chocolade |
ijs van pure chocolade
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | perengelei | zoete uiencompote | bananenbrood
Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop
Bekijk hier onze openstaande vacatures. Solliciteer gemakkelijk online!
HAPSTAP 2023
Pinksterweekend
26 mei t/m 29 mei



