Menukaart Te Koop in Tilburg,-

Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart.

 

Vegetarische gerechten zijn aangegeven met (v). Ook veganistisch kunnen we bereiden. En uiteraard houden we graag rekening met allergieën en diëetwensen.
Heb je vragen mail of bel ons gerust.

KEUZEMENU

 
3 gangen 45.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 55.00 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 65.00 (voor–tussen–2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 70.00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen

Voorgerecht               15.00
Tussengerecht           14.00
Soep                            10.00
Hoofdgerecht            30.00
Dessert                        12.00

MENU VAN DE CHEF


Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.

3 gangen  45.00
4 gangen  55.00
5 gangen  65.00
6 gangen  70.00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.

VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | yuzuvinaigrette | paksoi | mango-sambalcrème | tempuracrunch | ijs van tomaat en sambal

Langzaam gegaarde rettich (v)
cremeux van aubergine | hazelnootcrème | gerookte soja | jus van hazelnoot

Ceviche van makreel
Mexicaanse mole | groene mole | blue corn tortilla | guava en groene appel | schuim van langoustinecurry

Geschroeide Black Tiger garnaal
gepofte quinoa | tartaar van garnaal | gelakte courgette | gerookte sushi azijn | vissausvinaigrette | verse mierikswortel

Tataki van rund
Oosterse marinade | bamboescheuten | rode ui | kroepoek met wasabi

Terrine van Gelderse hoen en pata negra
Franse uiencompote | aceto balsamico | vijg | krokant van maïs

Bisque
strandkrabben | garnalen

Kerrie-kokossoep (v)
gember | sereh | rode peper | paksoi

HOOFDGERECHTEN

Gebakken gnocchi (v)
huisgemaakte ricotta | zwarte peper | pompoen | kastanjecrumble | schuim van salie

Quiche van ui en look (v)
crème fraîche met tonkaboon | peterseliecrème | Amsterdamse ui

Peterseliewortel en pastinaak (v)
Tomasu ‘Tears of soy’ | witte chocolade beurre blanc

Geroosterde kabeljauw
Hete bliksemcrème | appel | ui | koffie beurre blanc | hazelnoot

 

Eigenwijze bouillabaisse
Op de huid gebakken harder | spirulinacrème | mossel | koriander | zeewier | strandkrabbenjus | krabkoekje | scheermes | kokkel

Gelakte buikspek
udon noodles | shiitake | paksoi | Chinese XO-crumble | paddenstoelenbouillon

Gestoofde kalfsnek
bospeen | pastinaak | aioli en schuim van eekhoorntjesbrood | saus Périgueux

Anjou duif
ravioli van het pootje | meiknol | rode biet | kers | gel van trekdrop | sumak |
jus van duif en Japanse kersenbloesem

TE KOOP All-IN MENU

Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen   95.00
5 gangen 115.00
6 gangen 130.00

 

BIJGERECHTEN

Portie friet met truffelmayonaise 4.00
Huisgemaakt brood p.p. 2.00
Gebakken eendenlever 7.90

NAGERECHTEN

Panna cotta van honing-karamel
lavendelvinaigrette | witte chocoladecrumble | bruine botercrème | gel van sinaasappel | honing ijs

Tartellette met bramen chiboust
citruscrème | verse braam | gel van roze peperbes | yoghurtcrumble | limoensorbet

Witte chocolade bavarois
cremeux van ruby chocolade | krokante spongecake van rode biet | popcorn ijs

Hazelnoot paté
toffee van pastinaak | vinaigrette van cèpes | roggebroodcrumble | cashew ijs

Pure chocolademousse
bittere sinaasappel | gebrande mandarijn | koffievinaigrette | ‘La Trappe blond’ ijs

Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | appelstroop | zoete uiencompote | bananenbrood

Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen

met speciale koffie + 4.50

bekijk onze menukaart

Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.

Werken bij Te Koop,-

Bij hier de vacatures