Bekijk hier onze menukaart en wijnkaart.
Vegetarische gerechten zijn aangegeven met (v). Ook veganistisch kunnen we bereiden. En uiteraard houden we graag rekening met allergieën en diëetwensen.
Heb je vragen mail of bel ons gerust.
KEUZEMENU
3 gangen 45.00 (voor–hoofd–dessert of voor-tussen-hoofd)
4 gangen 55.00 (voor–tussen–hoofd–dessert)
5 gangen 65.00 (voor–tussen–2e tussen–hoofd–dessert)
6 gangen 70.00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
Is een menu te veel? U kunt ook onze gerechten los bestellen
Voorgerecht 15.00
Tussengerecht 14.00
Soep 10.00
Hoofdgerecht 30.00
Dessert 12.00
MENU VAN DE CHEF
Kunt u geen keuze maken, laat u dan verrassen. De keukenbrigade maakt voor u een selectie van onze favoriete gerechten.
3 gangen 45.00
4 gangen 55.00
5 gangen 65.00
6 gangen 70.00
Bij dit menu serveren wij een amuse, huisgemaakt brood met boter en friet met cajunkruiden incl. truffelmayonaise.
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Gemarineerde watermeloen (v)
36 uur gegaard | yuzuvinaigrette | paksoi | mango-sambalcrème | tempuracrunch | ijs van tomaat en sambal
Langzaam gegaarde rettich (v)
cremeux van aubergine | hazelnootcrème | gerookte soja | jus van hazelnoot
Ceviche van makreel
Mexicaanse mole | groene mole | blue corn tortilla | guava en groene appel | schuim van langoustinecurry
Geschroeide Black Tiger garnaal
gepofte quinoa | tartaar van garnaal | gelakte courgette | gerookte sushi azijn | vissausvinaigrette | verse mierikswortel
Tataki van rund
Oosterse marinade | bamboescheuten | rode ui | kroepoek met wasabi
Terrine van Gelderse hoen en pata negra
Franse uiencompote | aceto balsamico | vijg | krokant van maïs
Bisque
strandkrabben | garnalen
Kerrie-kokossoep (v)
gember | sereh | rode peper | paksoi
HOOFDGERECHTEN
Gebakken gnocchi (v)
huisgemaakte ricotta | zwarte peper | pompoen | kastanjecrumble | schuim van salie
Quiche van ui en look (v)
crème fraîche met tonkaboon | peterseliecrème | Amsterdamse ui
Peterseliewortel en pastinaak (v)
Tomasu ‘Tears of soy’ | witte chocolade beurre blanc
Geroosterde kabeljauw
Hete bliksemcrème | appel | ui | koffie beurre blanc | hazelnoot
Eigenwijze bouillabaisse
Op de huid gebakken harder | spirulinacrème | mossel | koriander | zeewier | strandkrabbenjus | krabkoekje | scheermes | kokkel
Gelakte buikspek
udon noodles | shiitake | paksoi | Chinese XO-crumble | paddenstoelenbouillon
Gestoofde kalfsnek
bospeen | pastinaak | aioli en schuim van eekhoorntjesbrood | saus Périgueux
Anjou duif
ravioli van het pootje | meiknol | rode biet | kers | gel van trekdrop | sumak |
jus van duif en Japanse kersenbloesem
TE KOOP All-IN MENU
Naast het gekozen menu van de chef ontvangt u van ons een mousserend huisaperitief, bij elk gerecht een bijpassende wijn en sluiten we af met een kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen 95.00
5 gangen 115.00
6 gangen 130.00
BIJGERECHTEN
Portie friet met truffelmayonaise 4.00
Huisgemaakt brood p.p. 2.00
Gebakken eendenlever 7.90
NAGERECHTEN
Panna cotta van honing-karamel
lavendelvinaigrette | witte chocoladecrumble | bruine botercrème | gel van sinaasappel | honing ijs
Tartellette met bramen chiboust
citruscrème | verse braam | gel van roze peperbes | yoghurtcrumble | limoensorbet
Witte chocolade bavarois
cremeux van ruby chocolade | krokante spongecake van rode biet | popcorn ijs
Hazelnoot paté
toffee van pastinaak | vinaigrette van cèpes | roggebroodcrumble | cashew ijs
Pure chocolademousse
bittere sinaasappel | gebrande mandarijn | koffievinaigrette | ‘La Trappe blond’ ijs
Kaasselectie
4 soorten kaas | noten | appelstroop | zoete uiencompote | bananenbrood
Te Koop snoepwinkeltje
koffie naar keuze met huisgemaakte lekkernijen
met speciale koffie + 4.50
bekijk onze menukaart
Bekijk hier online onze lunchkaart, dinerkaart en wijnkaart.
Werken bij Te Koop,-
Bij hier de vacatures



